avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit redirectioneaza 20% din impozitul pe profit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

redirectioneaza 20% din impozitul pe profit

ce formular imi trebuie pentru asa ceva !?
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 12:51, 6 Mai 2012
1.Nu exista redirectionare 20% din impozitul pe profit. Este o aberatie.
2.Puteti redirectiona 2% din impozitul pe venit (salarii, activitati independente, chirii etc.)
Formularul necesar este D230.
pai am vazut asta aici ....

[ link extern ]
Dvs. ca firma puteti sa faceti o sponsorizare , in baza unui contract, prin care sa sponsorizati in limita a 20% din impozitul pe profit dar nu mai mult de 3 la mie din cifra de afaceri. Aceasta este o cheltuiala deductibila iar ceea ce depaseste acele procentaje este considerata cheltuiala nedeductibila.
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
George Moraru, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii din vanzari WhiteAnge WhiteAnge Buna ziua, As dori sa stiu si eu, daca detin un magazin online si o persoana X cumpara un produs vandut de Y cu 10 lei, din T.V.A. se poate redirectiona un ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare Manuela_99 Manuela_99 Va rog sa-mi spuneti,daca in decembrie se face nota contabila 129-1068 cu suma existenta in contul de sponsorizare, cheltuiala deductibila in totalitate la ... (vezi toată discuția)
Beneficii fiscale sponsorizari mika21 mika21 stie cineva daca exista vreun beneficiu fiscal pentru firmele care fac sponsorizari la gradinite? (vezi toată discuția)