avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comercializare haine second hand
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comercializare haine second hand

Ma ajuta cineva va rog cu modalitatea in care se face sortarea lunara a hainelor second hand! Ce document trebuie sa intocmesc sau cum arata o astfel de situatie. Sunt considerate deseuri si am nevoie un contract cu o societate de colectare a deseurilor. Va rog sa ma ajute cineva

Alte discuții în legătură

Monografie contabila second hand miraj miraj am mare nevoie de o monografie sh(haine) as vrea sa stiu mai precis cum se face transformarea din kg in bucati si ce documente trebuie intocmite si ce contin ... (vezi toată discuția)
Legislatie paleti si europaleti-cum ii achizitionez si cum ii vand? elena6ro elena6ro Buna ziua, Societatea noastra doreste sa achizitioneze de la persoane fizice si/sau juridice paleti si europaleti second hand si apoi sa ii vanda spre ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse diverse second hand dorinamangu dorinamangu contabilizare produse diverse second hand cumparate de la persoane fizice... De exemplu: as dori sa cumpar diferite produse de la persoane fizice second pe ... (vezi toată discuția)