avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatricularea unei masini din alt stat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatricularea unei masini din alt stat

Am si eu o intrebare, care pleaca de la urmatoarea situatie: Am cumparat o masina de la un intermediar, care a cumparat-o din Germania. Am rezolvat cu absolut toate actele necesare pentru inmatriculare, mai putin certificatul fiscal al intermediarului, care nu il poate elibera, avand datorii imense la Fisc. Exista vreo situatie prin care pot inmatricula masina? M-am gandit sa i-o revand (formal) intermediarului, pentru a-si inmatricula el masina pe numele lui, mai are nevoie de certificat fiscal in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:33, 3 Mai 2012
Daca nu detineti toate documentele necesare inmatricularii autoturismului pe cale de consecinta nu detineti deschis rol pentru autoturism ,respectiv nu figurati drept proprietar
ca sa puteti eventual vinde aveti nevoie de certificat fiscal,pe care nici dvs nu il puteti obtine de la autoritatea fiscala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto import crt82 crt82 Buna ziua, Am achizitionat recent un autoturism import Germania. Autoturismul a fost adus in Romania pe platforma de catre o firma ce are ca obiect de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta iar dupa doi ani fiscul imi cere sa platesc impozitul silviu87 silviu87 buna seara. acum doi ani si jumatate am vandut un autoturism, care era inregistrat doar la fisc pe numele meu, nu si la politie, unui alt cetatean dintr-un ... (vezi toată discuția)
Radiere masina catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema caci nu mai inteleg nimic. Am vandut acum cateva luni un autoturism catre cineva. Am facut ... (vezi toată discuția)