ce se intampla in cazul in care nu am platit pensia alimentara de 7 luni ,am fost obligata la plata pensiei de 150ron lunar, am platit doar 4 luni si pe urma nu am mai reusit sa o platesc in decizia judecatoreasca nu este mentionat ca pot sa-mi vad copilul pe care nu l-am vazut de la divort adica 1 an
Daca nu ati solicitat program de vizita a minorului, atunci instanta nu putea sa va acorde acest drept.
Trebuie sa deschideti o actiune in sensul acesta.
Neplata pensiei de intretinere timp de 2 luni consecutiv constituie infractiunea de abandon de familie si este sanctionata de codul penal cu pedeapsa cu inchisoare.
acum sunt angajata si am un salariu de 500ron si pensie de 150ron daca as incepe sa platesc cat pot pana ajung la zi ar fi vreo problema? multumesc
deci in momentul de fata am de plata 1050ron, daca achit pensia si redeschid un proces ce sanse am sa-mi iau copilul daca stau cu chirie, fiindca motibul era ca stau in chirie si am pe alcineva
Pensie alimentara
stef99x
Buna Ziua
As dori si eu un raspuns la o problema mai delicata: in urma cu trei ani am divortat, cu fosta sotie am un copil minor. Pentru a evita o plate a ... (vezi toată discuția)