Nu stiu daca sa postez mesajul acesta aici sau in sectiunea "Probleme in site"... cred ca mai degraba aici, fiindca este atat o reclamatie cat si o sugestie.
Am primit aseara (8 decembrie) un mesaj automat de la programul manager de newsletter precum ca m-ar fi dezabonat automat fiindca nu as fi citit articole de mai bine de o luna, fapt TOTAL incorect, deoarece stiu sigur ca ultima data inainte de primirea respectivului mesaj am citit articolele pe 2 sau 3 decembrie.
Va rog sa verificati algoritmul de detectie al inactivitatii, este posibil ca programul manager de newsletter sa aiba ceva probleme pentru detectia activitatii, pentru ca adresa mea de email contine caracterul "+" (plus) in nume.
Daca aceasta este cauza, va rog sa reparati programul, deoarece nu este compatibil cu standardele.
RFC 2821 sectiunea 2.3.10 Mailbox and Address, spune "...the local-part MUST be interpreted and assigned semantics only by the host specified in the domain part of the address.". In particular, pentru unele servere, utilizatorul "smith" este diferit de utilizatorul "Smith".
Adresele cu plus sunt unul din beneficiile acestei limitari. Unele servicii de email (precum este Google in acest caz) permit unui utilizator sa adauge o +eticheta la adresa lor de email (joe+eticheta@gmail.com). Textul etichetei poate fi folosit in aplicarea regulilor de filtrare.
Vedeti si RFC 2821 si RFC 2822:
tools.ietf.org/html/rfc2821
si
tools.ietf.org/html/rfc2822
Standardul informational RFC 3696, scris de autorul lui RFC 2821, explica aceste lucruri in detalii si in termeni clari, cu unele mici erori notate in erate.
tools.ietf.org/html/rfc3696
si
www.rfc-editor.org/errata_search.php?rfc=3696
Va multumim pentru sesizare. Am observat si noi eroarea care s-a produs aseara si am remediat-o imediat. Utilizatorii cu activitate au fost reabonati la newsletter si au primit aseara si vor continua sa primeasca newsletterul nostru gratuit.
Ne cerem scuze pentru neplacerea provocata de primirea acelui email. O sa ne supraveghem mai atent munca astfel incat in viitor sa nu mai apara probleme de acest gen.