avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expirarea termenului de suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expirarea termenului de suspendare activitate firma

Am un srl, infiintat in 2007,obiect activitate imobiliare, cu activitate si profit, platitoare de tva.
In 15 iunie 2009 am facut cerere de suspendare a activitatii.
In 16 iunie 2012 expira termenul de suspendare (3 ani ). Firma redevine activa automat de la acea data fara sa mai fac mentiune la Registrul Comertului si la Administratia Financiara? Mentionez ca am un autoturism pe firma si de recuperat TVA-ul aferent. Cum procedez sa transfer autoturismul pe numele meu sau al baiatului? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: mara2011 , utilizator 15:41, 4 Mai 2012
Activati firma la data respectiva,mergeti la Reg. Comertului.acolo va da informati cum procedati.
Pentru a tranfera autoturismul ,firma trebuie sa-si reia activitatea chiar daca numai pentru scurt timp ,apoi cereti lichidarea ei.
Buna ziua Doamna Iulia si..multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare voluntara stelana stelana buna ziua, am un SRL ce a fost in suspendare temporara,cu derogare de depunere situatii, si acum doresc sa l lichidez voluntar ( a iesit din suspendare temp a ... (vezi toată discuția)
Lichidare societate happytree happytree Un SRL cu asociat unic a avut suspendata activitatea pe 3 ani respectiv pana in iunie 2012.Pe perioada suspendarii i s-a anulat codul de inregistrare in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in scopuri de tva in cazul reluarii activitatii ionela11 ionela11 Buna ziua, Am urmatoarea situatie si nu stiu cum sa o tratez: am o firma care a avut activitatea suspendata 3 ani de zile si in luna octombrie 2017 si-a ... (vezi toată discuția)