Buna ziua,
Sunt curios daca in cazul cumpararii unui apartement care are loc de parcare ADP platit in S6 Bucuresti, este suficient ca la inceputul anului urmator sa ma prezint la ADP pentru a plati in continuare taxa pe numele vechiului proprietar.
Intrebarea mea vine in primul rand prin prisma faptului ca inca nu am masina,si deci nu am putea face o trecere in acte de la vechiul proprietar la mine,dar mentionez ca doresc sa imi cumpar un autoturism in viitorul apropiat.
De asemenea,eram curios daca cei de la ADP au o baza de date comuna cu cei de la Directia Financiara,sau ceva de genul,pentru ca daca ar avea ar putea de exemplu sa observe ca apartamentul a fost scos de la impozit de vechiul proprietar si asa s-ar autosesiza si in legatura cu locul de parcare.
Problema mea era de fapt legata de faptul ca pe situle ADP era precizat ca locurile de parcare
" b) se pot atribui numai pentru autoturisme;"
si eu pentru moment am doar o motocicleta.
Dar studiind in DEX:
AUTOTURÍSM, autoturisme, s. n. Automobil cu caroserie închisă sau deschisă, cu care se transportă un număr redus de persoane; turism. [Pr.: a-u-] – Auto2 + turism.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de ana_zecheru | Semnalează o greșeală | Permalink
AUTOTURÍSM ~e n. Autovehicul folosit pentru transportul unui număr redus de persoane. /auto- + turism
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink
AUTOTURÍSM s.n. Automobil destinat transportului de persoane cu o capacitate de două până la șapte locuri; turism. [Cf. fr. auto(mobile de) tourisme].
In concluzie nu ar trebui sa am nici o problema la transferul locului de parcare,nu?