avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina avariata de caramizi cazute de pe acoperisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina avariata de caramizi cazute de pe acoperisul vecinului - actiune in instanta

masina a fost parcata in spatele blocului si in aceasta dimineata cand am vrut sa imi deschid masina a cazut din acoperisul vecinului doua caramizi si mi-a spart farul parbrizul si mi-a lovit capota si aripa. am fost la politie si nu am rezolvat decat sa constate si sa imi dea aviz de reparatie. si la primarie doar am facut cerere sa ii someze sa isi repare acoperisul. Tin sa precizez ca e singurul din bloc care foloseste hornul fiindca restul avem gaz si nu avem nici administrator. intrebarea e daca il dau in judecata am sanse sa castig

va multumesc
Ioana Ciotea
După părerea mea ar trebui să daţi în judecată asociaţia de proprietari.
nu avem administrator si nici asociatie de proprietari. intrebarea era daca am vreo sansa sa castig. si cum ar trebui sa procedez fara avocat sau cum ?!?
Va multumesc si astept un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zapada cu gheata cazuta pe masina in fata blocului cosmodudu cosmodudu Buna seara Am si eu o problema care ma confrunt pentru a doua oara. Am un loc de parcare la 3 metri de bloc.dat de ADP . Acum 2 ani a cazut ... (vezi toată discuția)
Gheata cazuta de pe bloc, masina avariata pe loc de parcare propriu din proximitatea blocului. cum pot recupera costurile reparatiei? andrei0102 andrei0102 Buna ziua, Zilele trecute, in timp ce eram in apartamentul in care locuriesc, de pe acoperisul blocului au cazut bucati de gheata care au spart parbrizul ... (vezi toată discuția)
Masina avariata din cauza caderii de gheata de pe cladire myxfabi myxfabi buna ziua , am si eu o intrebare in urma cu 2 zile de pe blocul unde locuiesc a cazut o bucata de gheata pe masina parcata regulamentar in parcarea blocului ... (vezi toată discuția)