avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita girant
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita girant

sunt girant la un prieten care nu si/a mai platit ratele. mai exista un girant. mi sa pus poprire pe salariu. as dori sa stiu daca suma restanta care nu a fost platita se imparte la giranti sau platesc doar eu. ce acte trebuiesc depuse la judecatorie pentru a-i face poprire pe pensie prietenului meu
Cel mai recent răspuns: BEJ NICULESCU DINU-MIHAI , Executor judecatoresc 10:58, 4 Mai 2012
Va pot spune ca, in calitate de girant, banca va poate urmari pentru intreaga suma restanta.
Deci suma nu se imparte intre guranti
In ceea ce priveste titularul creditului, puteti deschide o actiune in instanta pentru a va recupera suma platita de la acesta. Sub acest aspect, domnii avocati va pot sfatui mai temeinic decat mine, in masura in care doresc.
Recomand sa incercati sa rezolvati amiabil aceasta problema impreuna cu titularul creditului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant somat de firma de recuperari ifti1967 ifti1967 Buna ziua! Rog sprijin urgent la o situatie disperata in care ma aflu. In 2004 am girat o persoana ptr un credit de 4500 euro ptr o perioada de 5 ani. In ... (vezi toată discuția)
Obligatiile girantului in cazul in care titularul creditului nu mai achita ratele danielu_vd danielu_vd In anul 2005 am girat un prieten care a imprumutat 11.800 lei de la o institutie bancara. La inceput si-a achitat ratele, dar dupa un timp am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Popriri ContSters188799 ContSters188799 am facut un imprumut la un CAR, si am fost girata de 2 persoane. nu am reusit sa platesc la timp si mi-a fost trimis imediat dosarul la un executor, care acum ... (vezi toată discuția)