avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma suspendata si neplatitoare de tva
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma suspendata si neplatitoare de tva

buna ziua,
am urmatoarea intrebare: am o firma neplatitoare de tva care a fost suspendata in perioada 2009-2012, conform hotarari incepand cu mai 2012 ar trebui sa isi reia activitatea, ce trebuie sa fac in acest caz?

Multumesc anticipat tuturo celor care-mi vor raspunde
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 13:30, 4 Mai 2012
Daca decideti sa reluati activitatea firmei, depuneti hotararea asociatului unic/asociatilor la ORC in acest sens, va va costa in jur de 350-370 lei.
Dar daca inca sunteti in perioada de suspendare a activitatii si NU doriti sa desfasurati inca o vreme activitate, puteti sa depuneti o hotarare in acest sens si prelungiti perioada de suspendare a activitatii cu cel mult 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare din oficiu activitate firma suspendata temporar carmenbn carmenbn Un SRL a avut activitatea suspendata temporar,timp de 3 ani,pana in iulie 2012.Au expirat,asadar,cei 3 ani.Pt.reluarea activitatii se depune ceva la ORC sau ... (vezi toată discuția)
Tva anulat-reactivare andreea20ro andreea20ro buna ziua,doresc sa redeschid o firma care a fost suspendata acum cateva luni.dupa suspendarea firmei am primit o hotarare de anulare TVA.vreau sa intreb ce ... (vezi toată discuția)
Prelungire suspendare srl amuri amuri Buna ziua! Detin o firma a carei activitate am suspendat-o, in anul 2009, pentru un an de zile. Perioada de suspendare a expirat in iunie 2010, moment din ... (vezi toată discuția)