avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum intru in posesia diplomei de licenta?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum intru in posesia diplomei de licenta?

Am terminat la USH in 2009 la o facultate asa zis " neautorizata sau neacreditata ", am adeverinta ca am luat examenul de licenta, va rog sa-mi spuneti ce pot sa fac ca sa intru in posesia Diplomei de Licenta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Marianaenache , utilizator 09:37, 9 Mai 2012
Daca in diploma mea de licenta scrie ca sunt economist, ma pot angaja ca si secretara fara sa mai am nevoie de diploma de bacalaureat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ush/ (re)licentiere ContSters160295 ContSters160295 Este corecta decizia USH de a sustine o sesiune de relicentiere in perioada 15-30 sept., 2010 pentru absolventii '08-'09 care au primit diplome/adeverinte in ... (vezi toată discuția)
Absolvent spiru haret mariana crisan mariana crisan Buna seara, Sunt absolventa de S. Haret . Lucrez in invatamant . Pana in aceasta luna am fost incadrarata ca profesor in ciclul primar , dar din ... (vezi toată discuția)