avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am scris ca sotia sa-mi ia pensia iar apoi nu am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am scris ca sotia sa-mi ia pensia iar apoi nu am primit...

Buna ziua,
Daca am scris postaritei sa-mi ridice pensia, dar nu este notariala, iar o perioada desi a primit pensia sotia ( actual fosta sotie) nu mi-a dat pensia de boala, eu am facut o reclamatie la politie, iar acum postarita, care este o femeie de treaba si pe care o cunosc foarte bine spune ca ea o sa intre la belea, mai ales ca fosta sotie nu recunoaste nimic.
Ce pot face in acest caz deoarece aceasta femeie e complect nevinovata si ea nu are nici o vina,
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:43, 5 Mai 2012
Va prezentati cu acel inscris pe care i l-ati adresat postaritei prin care sotiei dvs i se conferea dreptul de a va ridica pensia. Acum depinde foarte mult si ce fel de inscris este acel inscris de mana, daca exista semnatura sotiei dvs si a dvs. Sotia dvs pe chitanta de eliberare a pensiei s-a folosit de semnatura dvs sau a dansei?
Este semnatura ei, dar acum nu mai recunoaste nimic, zice ca nu stie cine a ridicat pensia.
Da, urata situatie...
Postarita va primi probabil o amenda administrativa intrucat este suficient de vinovata oricat de nevinovata ar fi...in viziunea dvs.
Fosta sotie ar trebui sa consulte un avocat ca sa nu isi ingreuneze situatia.
Se va face o expertiza grafoscopica si daca ea a semnat este vinovata.
Daca nu a semnat fosta sotie...este vinovata postarita.
Organul de ancheta penala va cerceta cazul pe baza probelor care se vor administra.
Cert este faptul ca cercetarile vor continua si nu pot fi oprite.
Multumesc ptr raspuns, deci nu mai pot sa-mi retrag reclamatia...
Nu, nu puteti.
Cercetarile vor continua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

falsul de semnatura -se poate numii asa? fals sub semnatura privata? dorudoru dorudoru Am un frate care este bonlav,,INTIRZIERE MINTALA grava,, are asistent personal ( Angajata si cu salariu de la primarie o femeie (sotia unui var . Varul ... (vezi toată discuția)
Reclamatie nci nci am fost reclamata la politie de catre un barbat bolnav psihic , inregistrat in evidentele speciale de 7 ani. As dori sa stiu daca politia poate lua in ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura elnyy elnyy Sotul meu a facut un imprumut foarte mare la o banca fara stirea mea, iar pentru a i se acorda acel imprumut avea nevoie de aprobarea si semnatura mea. Prin ... (vezi toată discuția)