avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Reesalonare credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Reesalonare credit nevoi personale

Buna ziua,
Am o rata la un credit de nevoi personale de 1200 lei.
Salariul meu s a diminuat din noiembrie 2011 cu mai mult de 50 la suta.
In prezent am salariul de 1400 lei#-o.Nu am inregistrat nici o intarziere de plata
pana acum.Banca nu vrea sa'mi reesaloneze ratele dacat cu ipoteca pe 16
ani.Creditul esta acum de 52.000 lei.Ce este de facut?Mai am de platit 5 ani.:((
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:59, 7 Mai 2012
De ce nu sunteti de acord sa refinantati cu ipoteca? Pentru oricum daca intrati in incapacitate de plata se va ajunge in cele din urma la executarea garantiei, dar daca refinantati din start astfel, rata fiind mult mai mica nu se va ajunge la acea situatie. Si nu trebuie neaparat la acea banca, cautati o oferta buna pe piata, si refinantati acolo, daca nu ati avut intarzieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant inregistrat la biroul de credit ranedo ranedo Buna ziua Am apelat la o banca,in vederea contractarii unui credit de nevoi personale,in Euro.Odata cu criza,am inceput sa nu pot platii constant si am ... (vezi toată discuția)
De 1 an nu mai pot tine pasul cu ratele si dodolica dodolica dupa reducere de 25 % nu am mai putut plati ratele si am intrat la biroul de credite. pentru ca am mai putin de 1un an si sub 1000 de euro bancile nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)