avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit restant inregistrat la biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit restant inregistrat la biroul de credit

Buna ziua
Am apelat la o banca,in vederea contractarii unui credit de nevoi personale,in Euro.Odata cu criza,am inceput sa nu pot platii constant si am solicitat si sa aprobat transformarea creditului din euro in lei.La pierderea locului de munca,sursele financiare fiind drastic diminuate,am fost pus in situatia sa nu pot plati constant sau chiar deloc unele rate.Din august 2012,reusesc sa platesc CONSTAT,aproximativ la aceeasi data(20-21) ale luni rata.Rata stabilita prin contract este de 700 lei,dar la posibilitatile mele sant casatorit si am o pensie de 1100 lei) platesc lunar 500 lei.Am solicitat bancii o reesalonare,etc,in asa fel incat rata sa fie si prin contract de 500 de lei,dar am fost refuzat.Am incercat la lte bani o refinantare de credit,dar pe tot locul ma lovesc de acel Birou de credit. Va rog respectuos sa ma sfatuit,cum as putea obtine o reesalonare sau o refinantare
Cu stoma,
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 09:05, 18 Octombrie 2013
Aveti posibilitatea sa refinantati printr-un credit cu ipoteca? Exista cel putin un IFN care imi vine in cap, specializat pe credite ipotecare, care accepta restantele daca sunt justificate, cum e cazul dvs, prin pierderea deloc de munca. In rest, nu prea aveti sanse de refinantare, din cauza restantelor, iar banca nu e obligata sa va reesaloneze. Daca ajungeti la executare si nu aveti bunuri, nu pot sa va retina mai mult de 1/3 din venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampa daca nu platesc rata in intregime? Ramona4737 Ramona4737 Buna ziua .Am un credit de nevoi personale rata este de 1100 lei Am intrat in maternitate si cu 2 copii numi mai permit sa platesc toata rata.Daca platesc doar ... (vezi toată discuția)
Sunt disperata credit in chf la bancpost s-a dublat din 2007 un sfat va rog urgent alexandra60 alexandra60 In 2007 am luat un credit in CHF la sfatul unei cunostinte lucrator la o banca si cu ce m-a asigurat cea care mi-a facut creditul ca este posibil ca francul sa ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar - ce se intampla daca platesc numai 50 - 60 % din rata? cj76luc cj76luc sper sa nu plictisesc comunitatea cu problema mea........este vorba de credit in chf contractat in 2007..........an nefast se pare pentru ... (vezi toată discuția)