avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa

Buna ziua. Mi-am facut un pfa. Dupa ce am ridicat toate documentele de la registrul comertului. mai trebuie sa merg undeva sa ma inregistrez? Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 16:10, 4 Mai 2012
Dupa inregistrarea la ONRC in termen de 15 zile trebuie sa depuneti la fisc declaratia 220 privind veniturile estimate si sa alegeti varianta de impozitare si anume in: in sistem real (pe baza contabilitatii in partida simpla); sau pe baza de norma de venit, daca se incadreaza in acest mod conform Ordinului nr. 2875/2011.
Dupa primirea deciziei de impunere de la fisc trebuie sa depuneti declaratii de asigurare la Casa de Sanatate si Casa de Pensii.
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa Alexx_00 Alexx_00 Buna ziua ! V-as ruga sa-mi raspundeti si mie,daca deschid un PFA ,cand trebuie declarat venitul la Fisc pt impozit ,lunar sau la cateva luni ?Exista o data ... (vezi toată discuția)
Dupa infiintare pfa ce acte sunt necesare si la ce institutie imi exprim optiunea pentru p.f.a. norma de venit sau in sistem real? cris_geany cris_geany dupa infiintarea de pfa coafor ce acte trebuie sa mai am,in vederea unui control de la OPC,garda financiara ,... ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220-privind venitul estimat diana20 diana20 Buna ziua, am un PFA prin care imi desfasor activitatea de Taximetrist. Functionez din 2003, iar pana acum am platit impozitul forfetar.Acum 2 saptamani mi s-a ... (vezi toată discuția)