avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod(uri) CAEN pentru fast-food sau clatitarie?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod(uri) CAEN pentru fast-food sau clatitarie?

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o cafea. In CAEN m-am uita si consider ca ar intra la 5610, 5629 si 4617. Considerati ca este corect? Deoarece eu stiu ca, clatitariile sunt clasificate separat ca unitate de alimentatie publica in legislatia turistica.
Ma puteti lamuri va rog.

Multumesc o zi buna!
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
ElenaComanescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:45, 14 Iunie 2012
Din ceea ce v-am scris orientati-va la 5 coduri care considerati ca sunt relevante pentru activitatea pe care o veti desfasura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen vasi49 vasi49 Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati: -Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)
Coduri caen cafenea,gelaterie,paninoteca R3nato R3nato Buna ziua, Postez aici in dorinta de a ma interesa despre codurile CAEN care trebuie sa le activez pentru urmatoarea activitate pe care o sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Basch Basch Bianca ziua,ma puteți ajuta cu doua coduri CAEN pentru pizzerie și cafenea?multumesc (vezi toată discuția)