avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare punct de lucru,farmacie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare punct de lucru,farmacie

pentru infiintarea unui nou punct de lucru al unei farmacii, punctul de lucru urmeaza sa fie tot farmacie, in mediul urban, care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:04, 4 Mai 2012
Trebuie sa indepliniti conditiile reglementate de Ordinul Ministerului Sanatatii nr. 962/2009 pentru aprobarea Normelor privind infiintarea, organizarea si functionarea farmaciilor si drogheriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drogherie prodan eugen prodan eugen Doresc sa deschid o drogherie in mediul rural. va rog sa-mi spuneti daca poate fi infiintata ca PF, AF, intreprindere individuala, PFA sau doar ca SRL [ avand ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionara si m_am angajat intr_o drogherie, detinand functia ... daneluta daneluta Sunt pensionara si m_am angajat intr_o Drogherie, detinand functia de farmacist sef.Autorizatia de funtionare este pe numele meu.Doresc sa demisionez din ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie ramy84 ramy84 Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru infiintarea unei farmacii, astfel incat sa poata incheia contract cu Casa Nationala de Asigurari de ... (vezi toată discuția)