avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz in control de catre pol economica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz in control de catre pol economica

am fost controlat de un pol. ec. .amenintat sa dau declaratie ref. la un posibil invinuit ,sa o scriu cum spunea el .m/a amenintat ca ma baga la evaziune fiscala .am semnat o declaratie sub amenintare ,find doar eu cu el in local .ce pot sa fac ,sa/l reclam la sup. lui ?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 00:09, 5 Mai 2012
Puteti face o plangere penala impotriva respectivului politist pentru amenintare si incercarea de a determina o marturie mincinoasa
In situatiade fapt,nu puteti dovedi ca politistul a savarsit o infractiune.Daca veti depune plangere impotriva acestuia,iar procurorul va solutiona dosarul cu ''neinceperea urmaririi penale'' (solutie confirmata de catre primul procuror iar ulterior,dupa caz,de catre instanta de judecata) riscati ca politistul respectiv sa formuleze impotriva dvs.plangere penala pentru comiterea infractiunii de denunt calomnios.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca intre vecini florineftimie florineftimie Buna ziua Eu stau la etajul 3 din trei,iar sub mine la etajul 2 sta o femeie dusa cu capul.De 4-5 ani de cand s-a mutat,zice ca o radiez,ca ii torn diferite ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios serban.mirela74 serban.mirela74 Am fost reclamata la politie de o vecina cu care sunt in litigiu ca am inregistrat/o ,fapt neadevarat.As putea sa o dau in judecata pentru denunt calomnios? ... (vezi toată discuția)