avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinere permis

Buna ziua,
Astazi, la intersectia Progresului - 13 septembrie, sector 5, bucuresti, am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere deoarece am depasit 2 masini stationate(se certau), fiind in coloana, la cam 150 m fata de intersectie si in momentul in care am ajuns in intersectie agentul m-a oprit si mi-a retinut permisul deoarece am circulat pe sens opus, dar am primit doar avertisment pe procesul verbal :O .
Daca puteti sa ma indrumati privind pasii urmatori (unde trebuie sa depun contestatia, ce trebuie sa contina, formulare cerere) , va sunt recunoscator.
De asemenea daca exista posibilitatea sa apelez la ajutor profesionist in creearea acestui dosar in schimbul unui onorariu modest sunt interesat si de aceasta posibilitate.

Multumiri anticipate pentru orice tip de ajutor!!!!!
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 17:43, 9 Decembrie 2008
Poate va ajuta un coleg avocat din Bucuresti. Solicitati consultanta dupa ce alegeti persoana gasita in lista consultanti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șanse contestare p.v. neacordare prioritate Tetelu1980 Tetelu1980 Am condus un autoturism de serviciu și începând deplasarea în scop de serviciu de la un sediu am ieșit din curtea sediului pe aleea de acces aferentă și ... (vezi toată discuția)
Anulare pv ShoguNu ShoguNu buna ziua, de curand am reusit sa raman fara permis pe motiv ca am trecut pe rosu...ma deplasam pe Stefan cel Mare de la Piata Victoriei spre Obor, in dreptul ... (vezi toată discuția)
Ajutor plangere contraventionala suspendare permis soricaadrian soricaadrian Buna ziua! Am fost oprit pe data de 17 iunie, dimineata, iin Bucuresti intersectia 13 septembrie cu sos. progresului si mi s-a suspendat permisul pentru ca, ... (vezi toată discuția)