avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori actiuni la purtator
Discuție deschisă în Bursa de valori

actiuni la purtator

Buna ziua.Cum as putea afla valoarea actiunii la purtator(banca comerciala Ion Tiriac )si unde as putea sa le valorific?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:25, 6 Mai 2012
Acum sunteti actionar al băncii UniCredit Ţiriac Bank. Deci vedeti cate actiuni aveti acum. Pentru ca nu e listat pe piata reglementata (bursa sau rasdak), actiunile acestui emitent le puteti vinde gasindu-va singur cumparatori si incheiind un contract de vanzare cumparare la notar care se inregistreaza apoi in registrul actionarilor. Contactati banca poate unii din actionari doresc sa va cumpere si pachetul dumneavostra sau dati anunt publicitar.
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca in cazul bancii unicredit tiriac s.a. sa se faca oferta de cumparare numai unui actionar, banca fiind societate inchisa??? GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Sunt un actionar al bancii Unicredit tiriac si va intreb daca este legal sa se faca de catre actionarul majoritar, oferta de cumparare numai actionarului care ... (vezi toată discuția)
Cum se valorifica actiunile de la o societate pe actiuni. listate sau nu pe bursa. karmazenusifengshuiu karmazenusifengshuiu Detin mai multe actiuni mai vechi la societati de care nu mai stiu foarte multe lucruri. Unele dintre ele probabil s-au dizolvat si din cate stiu n-am ce ... (vezi toată discuția)
Privatizare metoda mebo MARIA-ILIE MARIA-ILIE va rog sa ma ajutati cu un sfat: societatea la care a lucrat sotul meu s-a privatizat prin metoda MEBO. Am platit si noi, ca dealtfel toti salariatii, destul ... (vezi toată discuția)