avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Care este baza legala pentru cheltuielile de protocol ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Care este baza legala pentru cheltuielile de protocol in administratia publica locala?

Care este baza legala pentru cheltuielile de protocol in administratia publica locala? la primarii de exemplu, pentru a putea cumpara pentru diverse delegatii, apa, sucuri, etc., sau in cadrul unor actiuni culturale?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:07, 6 Mai 2012
Pai asta-i problema, ca nu prea exista. La ultimul control al Curtii de Conturi ni s-a spus clar ca nu putem prevede bani in buget pentru "protocol". De cand ma stiu, cafeaua, zaharul si sucurile la servici le-am cumparat din buzunar:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control dgfp la primarie ina38i ina38i La o primarie comunala, se face in urma unei reclamatii la DGFP un control privind cheltuirea banilor din bugetul primariei. Intrebare: are DGFP-ul competente ... (vezi toată discuția)
Baza legala decont naveta medvealina medvealina Buna seara, sunt profesor si fac zilnic naveta 80km dus intors, odata cu publicarea legii bugetului pe 2014 contabila scolii noastre nu mai vrea sa ne ... (vezi toată discuția)
Unde se pot sesiza neregulile dintr-o primarie? Lulica Lulica In cadrul unei primarii din Jud.Calarasi, am sesizat foarte multe nereguli: -de la primar si pana la ultimul salariat toata lumea apartine unei \"familii\" ... (vezi toată discuția)