avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Functia de presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Functia de presedinte

M-am mutat din bloc iar fostii vecini doresc musai sa raman presedinte, pot ei vota acest lucru in AG, contrar legii 230? Pe mine nu m-ar deranja, insa... contracost de data asta;)
Cel mai recent răspuns: valitinu , utilizator 20:53, 16 Mai 2012
Da, membrii familiei care locuiesc cu sau fara parinti in apartament pot fi membri ai comitetului executiv si presedinte al asociatie.
Dar, problema s-a rezolvat prin preluarea conducerii asociatiei de catre un vicepresedinte.
Din cate spuneti, nu ati fost mutumiti de activitatea presedintelui iar acum nu sunteti mutumit de activitatea vicepresedintelui.
Faceti adunare generala si alegeti pe altcineva de care sa fiti multumiti.
multumesc deosebit tuturor!
in special dlui @adriantot, intradevar, actele de vanzare le voi intocmi peste 2 luni!

m-ar fi interesat o ........ chichitza.... AG poate lua aceasta hotarare impotriva legii?
stiu si raspunsul... NU, insa vecinii astia nu ma lasa deloc...:hammer:
Propuneti-le sa aleaga un alt presedinte dintre ei, cei care raman in continuare proprietrai, iar pe dumneavoastra sa va angajeze ca administrator ori cenzor ori casier, in functie de cum va intelegeti si cum va este si dumneavoastra mai usor.
In acest fel ramaneti cu ei chiar daca vindeti apartamentul.
Daca ramaneti pe una din aceste functii inca un an doi, puteti sa le pregatiti un presedinte adevarat in aceasta perioada chiar luand-o cu el de la "zero".
multumesc, nu m-am gandit la asta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz mihai daniela 35 mihai daniela 35 am inaintat demisie fara preaviz in cond. art.79(8) Codul Muncii,iar managerul nu vrea sa-o aprobe, respectiv nu vrea sa-mi incheie cartea de munca cu ... (vezi toată discuția)
Asociatia de propietari, conducere viorel1977 viorel1977 o intrebare simpla va rog.locuiesc in bl.de 15 ani.ap apartine pe numele mamei.in care mama nu are adresa din CI in bl.propietari din acest bl. vor sa fiu ... (vezi toată discuția)
Este necesar ca presedintele asociatiei de proprietari sa locuiasca in blocul asociatiei? alertbrain alertbrain Presedintele asociatiei de proprietari nu mai locuieste in bloc de mai bine de 4 ani. [b]Este legal sa mai detina aceasta functie?[/b] Precizez ca nu se ... (vezi toată discuția)