avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art.171 al.2 si 3 c.proc.pen.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art.171 al.2 si 3 c.proc.pen.

as dorii sa stiu ce repercusiuni ar fi daca in baza articolului de mai sus nu ma voi prezenta. ce ar avea de castigat infractorul si ce as avea de pierdut eu.astept cu nerabdare un raspuns.
cu stima
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 6 Mai 2012
Avand in vedere ca asistenta juridica este obligatorie, conform art.171, coroborat cu art.6 (dreptul de aparare este garantat inculpatului pe tot parcursul procesului penal), neprezentarea dvs. ca si avocat, echivaleza cu lipsa de aparare si organele judiciare vor fi obligate sa ia masuri pentru asigurea apararii din oficiu.
Ar trebui sa dati mai multe lamuri deoarece nu se intelege nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea dreptului la aparare marian costea marian costea buna ziua.am, primit amenda administrativa de la procuror.partea vatamata a facur plangere.la judecata,judecatorul ma intreaba:``aveti alte credreri?``eu ii ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica calandrino calandrino Buna ziua! Sunt student si am nelamuriri cu privire la urmatoarele aspecte: Textul Codului de proc penala stabileste ca - \"[i] [b]in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Arestare zdb zdb sunt obligat sa dau declaratii daca imi cere politia sau pot cere dreptul la un avocat? stie cineva unde gasesc drepturile pe care un politist trebuie sa le ... (vezi toată discuția)