avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate firma

pot suspenda activitatea firmei daca sunt datorii la buget si sa nu mai depun nici acte contabile?multumesc pt.raspunsuri
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 14:52, 6 Mai 2012
Datoriile la buget trebuie platite,apoi daca nu obtineti regimul derogatoriu trebuie sa depuneti declaratiile normal chiar si pe zero,pina ce nu va platiti datoriile la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate srl bliana bliana Buna ziua! V-as ruga sa imi spuneti daca suspendarea activitatii unui srl se poate face numai in cazul cand firma respectiva NU are datorii la bugetul de stat ... (vezi toată discuția)
Ce decl. depune o firma cu activ. suspendata ? kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O firma care are ca perioada fiscala trimestrul si activitatea suspendata in perioada 01.11.2012 - 31.10.2015 si careia i s-a aprobat regimul de ... (vezi toată discuția)
Lichidare microintreprindere...modalitati sine qua non aprov aprov Am o firma (microintreprindere) fara arierate care nu mai functioneaza din 2007. La acea vreme am disponibilizat personalul si mi-am platit toate obligatiile ... (vezi toată discuția)