avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata separata a facturilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata separata a facturilor

datorita unor neintelegeri cu administratorul blocului (care se crede seful blocului) as dori sa stiu daca exista o modalitate de plata separata a intretinerii (nu ma refer la plata in contul asociatiei, asta se poate face), adica pt fiecare serviciu in parte(apa, caldura, gazele le am separat) sa fac contract cu firmele de distributie respective si sa platesc direct la ei.va multumesc anticipat.
Din pacate furnizorii nu incheie contracte individuale cu proprietarii, asta pentru ca nu se poate verifica consumul de apa, acele apometre sau repartitoare nu sunt omologate de furnizori.

Ati putea sa va separati doar la gaze, unde sa va trageti coloana separata de gaze.
De regula furnizorii de servicii publice incheie contracte cu entitati juridice=asociatii de proprietari
Exista orase in care furnizorii de servicii,pentru asigurarea platilor in termen,incheie contracte individuale,dar ,numai in situatiile in care exista posibilitatea bransamentelor individuale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar de persoane trecute la intretinere - punct de lucru bats bats Am un pct de lucru la parterul unui imobil Care este nr de persoane pe care trebuie sa-l inregistrez la asociatie avand in vedere ca toti angajatii mei sunt ... (vezi toată discuția)
Contract individual cu furnizorii Liliana Cristian Liliana Cristian Buna ziua! Va rog , daca stie cineva... Locuiesc la bloc si vreau sa inchei contract individual cu RAJA si RADET. Mentionez ca am instalate repartitoare de ... (vezi toată discuția)
Ordinul anrsc 343/2010 eddytoia eddytoia eu am centrala pe gaze si conform ordinului anrsc 343/2010 trebuie sa platesc partile comune (scara blocului;subsolul) daca eu refuz sa platesc care ar fi ... (vezi toată discuția)