avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Stiti site-uri care platesc pentru munca prestata de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Stiti site-uri care platesc pentru munca prestata de acasa?

Stie cineva de existenta unor site-uri te pot plati pentru munca prestata de acasa? Exista site-uri care, intradevar, sunt serioase si iti usureaza munca? (daca e cineva care ma poate ajuta cu un astfel de site, ii multumesc - ma refer la site-uri pentru care sa muncesti in limba romana, ca in engleza nu ma descurc)
Cel mai recent răspuns: CamyCam , utilizator 23:28, 6 Mai 2012
Cred ca Dvs.sunteti singura in masura sa incercati sa gasiti astfel de site-uri.:) Politica acestui forum interzice postarea denumirilor de societati sau site-uri care se considera a fi "reclama in forum".:luck:

Imi cer scuze, nu m-am gandit la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesia de traducator autorizat Andri474 Andri474 Daca mai este cineva pe acest forum cu experienta in domeniu, as avea cateva intrebari: 1. Cat de profitabila este profesia asta? Pentru un cunoscator de ... (vezi toată discuția)
Denumire asociatie ong in 3 limbi negreanu_robert negreanu_robert Buna M-ar interesa daca este posibil ca sa inregistrez o asociatie cu 3 denumiri diferite (limba romana, engleza, maghiara). Si daca da cum se procedeaza si ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de raspuns la o sesizare? Anca07 Anca07 In data de 07.11.2011 am facut o sesizare catre presedintele asociatiei privind o neregula semnalata in cadrul asociatiei. In cat timp trebuie sa primesc ... (vezi toată discuția)