avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Buna, as avea si eu o rugaminte . Am un proces cu actiune in raspundere patrimoniala - mai exact litigiu de munca(cu fosti angajati, am incheiat acte aditionale la contractul de munca , cu obligatia de a ramane angajati 3 ani in societate, si un program de stagiu de formare profesionala). Procesul e la Tribunal si nu stiu ce sa fac .....ca colegi nu vreau sa ma ajute. Va rog daca se poate, multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:37, 7 Mai 2012
e greu de descifrat ce ceri! da-ne detalii referitoare la speta ta si apoi discutam.SUCCES!
Dvs trebuie sa luati partea angajatorului .. obiectul actiunii care este ? .. ce prevad acele acte aditionale incheiate cu privire la formarea profesionala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza profesionala vladislav05 vladislav05 Buna ziua, Sunt angajat la o companie cu capital german. Problema este ca pentru a-mi putea desfasura activitatea am fost trimis la compania mama, unde am ... (vezi toată discuția)
Ma pus sa semnez un act aditional prin care ma dau afara de la job rog un raspuns urgent panait3 panait3 Buna seara, Sunt angajat intr-o multinationala din luna noiembrie 2010 si mi-am desfasurat activitatea timp de 4 luni pe un post de birou program de zi, mai ... (vezi toată discuția)
Act aditional pentru formare profesionala misky misky ciao, ash dori un raspuns de la dumneavoastra sau de la altzi participantzi la forum in legatura cu un act aditional, de fapt un angajament de formare ... (vezi toată discuția)