avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum pot afla daca s-au platit darile la stat de catre ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum pot afla daca s-au platit darile la stat de catre firma mea

Dupa cum scrie si in titlu as dori sa stiu unde ma pot interesa sa vad daca mi-au fost platite C.A.S , la somaj .. pensie ..etc
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 20:15, 7 Mai 2012
Situatia platii de catre angajator a datoriilor catre bugetul statului se poate afla din fisa sintetica a angajatorului de la Administratia financiara.
Aveti mai multe modalitati:
- fie sesizati ANAF-ul
- fie promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru ca acesta sa fie obligat sa plateasca toate contributiile si impozitele aflate in sarcina sa, precum si sa retina si sa vireze contributiile si impozitele datorate de salariati, in conditiile legii.

De asemenea, aveti posibilitatea sa solicitati Casei de Pensii eliberarea unui certificat de stagiu de cotizare si va puteti verifica care este stadiul dvs de cotizare la pensie.
Nu este necesar niciunul dintre demersurile indicate. Raspunsul l-a dat utilizatorul Liviu Nistea mai sus....
Si ca sa afle ce este in fisa sintetica tot o sesizare trebuie sa faca ... doar nu se duce la usa Adm .Fin si i se va da raspunsul pe loc .. iar Adm.Fin este in subordinea ANAF-ului ...
Nu se inainteaza o sesizare,ci în vederea obţinerii Fişei sintetice pe plătitor, contribuabilii pot depune la organul fiscal competent o solicitare în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum demonstrez debitul real? Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am o problema cu o firma. Aceasta a intrat in faliment pe procedura simplificata. In balanta societatii apare ca debit la CAS o anumita suma. Cei de la finante ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu mi-a platit contributiile nicole86 nicole86 Buna seara Lucrez la o firma si de curand am aflat ca angajatorul nu mi-a platit contributiile(somaj,pensie, asigurari de sanatate).Am carte de munca si a ... (vezi toată discuția)
Plata contributii la stat referitoare la salarii Monaserban Monaserban Buna ziua cum as putea sa stiu daca compania unde lucrez a virat contributiile la Stat ? Precizez ca nu am primit salariu de 4 luni si au refuzat sa imi de-a ... (vezi toată discuția)