avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATII FISCALE PRIMÃRIE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATII FISCALE PRIMÃRIE

Spuneţi-mi, vă rog frumos, care sunt declaraţiile care trebuie transmise de primăriile comunale în cursul unui an, şi termenele înafară de declaraţia 112. Nu ştiu dacă Declaraţia 100, 101, etc. Vă mulţumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: ukzspan , utilizator 12:47, 25 Ianuarie 2013
Declaratiile fiscale date la primarie sunt declaratiile privind impozitele si taxele locale ( declaratia impozit cladiri, declaratia impozit teren, declaratia de inscriere auto etc.) declaratiile fiscale se dau ori de cate ori intervin modificari asupra bunurilor patrimoniale. Declaratiile enumerate de dvs mai sus se depun la administratia financiara de care apartineti (finante publice)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orc sau administratie financiara ? NELA FURTUNA NELA FURTUNA Buna ziua, Cand s-a introdus forfetarul ,eu cu o societate care n-a functionat niciodata am intentionat sa depun declaratia 100 in iulie 2009 tot pe 0 insa ... (vezi toată discuția)
Desfiintare punct de lucru tibi2008 tibi2008 suntem doi asociati la un SRL, am deschis un punct de lucru unde doar dupa o luna contractul de inchiere al spatiului s-a reziliat iar activitate la punctul de ... (vezi toată discuția)
Intocmire declaratie 100 pentru trimestrul iv 2008 ioan.morosan ioan.morosan Buna. As avea si eu o intrebare care ar parea usoara (cred) pentru multi dintre utilizatori: la stabilirea impozitului pe profit in trimestrul IV 2008 (si ... (vezi toată discuția)