Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere dintotdeauna. Alocatia de stat pentru copil o primeam prin posta, repectiv primeam mandatul si daca nu eram acasa cand venea postasul (de cele mai multe ori), ma prezentam la oficiul postal dupa ea. In decursul anilor s-a mai intamplat ca nu gaseam mandatul in cutia postala si nestiind exact la ce data sa merg dupa alocatie uitam de acei bani. Asa ca de multe ori eu am ridicat alocatia cu pauze.2-3 luni o ridicam, o luna iar nu o ridicam...Anul acesta am vrut totusi sa vad de ce nu mai primesc acesti bani.Apeland la Agentia jud. pt. plati si inspectie sociala am aflat ca exista o decizie de suspendare din 04.sept.2009 motivul fiind 3 mandate neachitate succesiv. Aceasta decizie nu mi-a fost comunicata niciodata altfel faceam demersurile mai demult. Curios este faptul ca decizia s-a luat in septembrie iar mandatul din august a fost achitat. Acum am depus o cerere de plata retroactiva a alocatie. Intrebarea mea este daca sunt indreptatita sa primesc retroactiv banii? sau daca pot da in judecata institutia pentru necomunicarea acestei decizii lipsindu-ma de dreptul la contestatie.
cred ca este bine sa solicitati sa vi se faca plata intr-un cont prin virament bancar. sunteti indreptatita sa vi se restituie sumele ce nu v-au fost date pe ultimii trei ani
Alocatia pe card
VeneraM
Am avut o problema cu personalul de la posta romana, cred ca toti stim cum se lucreaza acolo. Am un copil de 1 an si 10 luni. As vrea din ianuarie sa-mi intre ... (vezi toată discuția)