avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare de domiciliu - dosar stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare de domiciliu - dosar stimulent de insertie

Buna ziua! Tocmai am revenit la birou (bebe a implinit 11 luni) si as vrea sa imi depun dosarul pentru stimulentul de insertie. Problema este ca mi-am schimbat recent domiciliul la socrii mei, dar din pacate ei sunt plecati si nu am cum sa imi fac viza de flotant. Pe buletinul meu figureaza in continuare adresa de la vechiul domiciliu (am vandut vechiul apartament) care se afla in alta localitate. Pot avea neplaceri daca imi fac dosarul folosind buletinul cu vechea adresa? Am in continuare acces la vechea cutie postala (am tinut legatura cu noii proprietari). Multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
Zirunia81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:31, 22 August 2014
1. Puteti sa optati pentru a primi indemnizatia puneti in cont sau pe card.

2. Daca vreti sa primiti banii prin posta vorbiti la AJPIS cum sa procedati.
Zirunia81 a scris:

.... Pot avea neplaceri daca imi fac dosarul folosind buletinul cu vechea adresa? Am in continuare acces la vechea cutie postala (am tinut legatura cu noii proprietari). Multumesc pentru raspuns!

Nu veti avea neplaceri , insa va trebui sa-i ridicati de la oficiul postal in raza caruia aveti adresa din C.I./B.I sau sa fiti prezenta la domicilul din C.I. in ziua cand vine postasul.
Da, voi opta pentru virarea banilor in cont. Nu de asta imi faceam griji (cand am spus de cutia postala, ma refeream la primirea corespondentei de la AJPIS - decizie etc.). Stiu ca in trecut (nu stiu daca se mai procedeaza la fel), s-a verificat plata impozitelor si s-a sistat, daca au fost nereguli, plata alocatiilor si indemnizatiilor. Nu stiu in ce mod se face aceasta verificare, de aceea eram ingrijorata, fiindca presupun ca atata timp cat adresa mea din buletin este la vechiul domiciliu figurez ca apartinand de primaria localitatii respective.
Dupa ce va schimbati adresa de domiciliu puteti sa instiintati si AJPIS despre aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe auto neplatit de fostul proprietar robertnnn robertnnn Buna ziua, Am primit recent instiintarea aceea de plata a impozitelor. Am observat ca mai este un plic in plus. Era impozitul pe automobile ale fostului ... (vezi toată discuția)
Pentru chirias ce este indicat:viza de flotant sau mutatie vitto210 vitto210 Inchiriez apartamentul cu acte in regula,cu plata obligatiilor finaciare.Am contractul pe 2 ani si chiriasul mi-a cerut sa schimbe buletinul de la adresa veche ... (vezi toată discuția)
Responsabilitatile postasului trascka trascka Buna seara, tocmai am aflat ca ieri am primit o carte pe care o comandasem dupa ebay, dar postasul mi-a lasat cartea in scara blocului, langa cutiile ... (vezi toată discuția)