Buna ziua! Tocmai am revenit la birou (bebe a implinit 11 luni) si as vrea sa imi depun dosarul pentru stimulentul de insertie. Problema este ca mi-am schimbat recent domiciliul la socrii mei, dar din pacate ei sunt plecati si nu am cum sa imi fac viza de flotant. Pe buletinul meu figureaza in continuare adresa de la vechiul domiciliu (am vandut vechiul apartament) care se afla in alta localitate. Pot avea neplaceri daca imi fac dosarul folosind buletinul cu vechea adresa? Am in continuare acces la vechea cutie postala (am tinut legatura cu noii proprietari). Multumesc pentru raspuns!
.... Pot avea neplaceri daca imi fac dosarul folosind buletinul cu vechea adresa? Am in continuare acces la vechea cutie postala (am tinut legatura cu noii proprietari). Multumesc pentru raspuns!
Nu veti avea neplaceri , insa va trebui sa-i ridicati de la oficiul postal in raza caruia aveti adresa din C.I./B.I sau sa fiti prezenta la domicilul din C.I. in ziua cand vine postasul.
Da, voi opta pentru virarea banilor in cont. Nu de asta imi faceam griji (cand am spus de cutia postala, ma refeream la primirea corespondentei de la AJPIS - decizie etc.). Stiu ca in trecut (nu stiu daca se mai procedeaza la fel), s-a verificat plata impozitelor si s-a sistat, daca au fost nereguli, plata alocatiilor si indemnizatiilor. Nu stiu in ce mod se face aceasta verificare, de aceea eram ingrijorata, fiindca presupun ca atata timp cat adresa mea din buletin este la vechiul domiciliu figurez ca apartinand de primaria localitatii respective.