avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte la infiintare persoana fizica autorizata
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte la infiintare persoana fizica autorizata

Buna ziua

Va rog sa ma ajutati intr-o problema (cu siguranta s-a mai scris aici despre ea):
Ce acte sunt necesare pentru a deveni o persoana fizica autorizata

Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: catalindmarin , utilizator 18:12, 9 Mai 2012
In articolul publicat de Avocatnet in linkul de mai jos, veti gasi multe detalii despre incheierea unui contract de comodat precum si faptul ca acesta trebuie autentificat de un notar sau de un avocat.
www.avocatnet.ro/content/art...
L.C.
Un model ce se poate adapta rapid gasiti si aici: [ link extern ]
Multumesc mult

Va ramam dator pentru toate raspunsurile.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducator autorizat de mj lucylucy lucylucy Fiul meu a primit autorizatia de traducator si interpret de la MJ.Ca sa poata desfasura o activitate independenta in aceasta directie,care ar fi pasul ... (vezi toată discuția)
P.f.a. infiintare - traducator rabina rabina Buna ziua, Mă interesează care sunt paşii şi costul pentru a deveni P.F.A. ca traducător. Mulţumesc. (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)