avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractul de mandat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractul de mandat

Asociatia de proprietari daca incheie un contract de mandat cu o persoana fizica pt.servicii de curatenie pe scara blocului, trebuie sa inregistreze contractul la administratia financiara si sa plateasca contributii la buget.
Cel mai recent răspuns: tintin , utilizator 16:13, 7 Mai 2012
Contractul de mandat se incheie numai pentru functii alese.

Pentru angajari se foloseste contractul de munca cu timp partial de munca.
Acesta se inregistreaza la ITM pe Revisal (Registrul de evidenta a salriatilor), dar si se declara veniturile lunare la ANAF pe decl.112.
Dar ca zilier se poate?
Nu, nu se poate.
Asociatia de proprietari nu este societate comerciala care sa aiba o activitate periodica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie proprietari - contracte munca elenamarta elenamarta Avem in asociatia de proprietari, ca salariati: presedinte, cenzor, administrator, femeie de serviciu. 1. Conform Codului Muncii actual, care din aceste ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 pentru asociatii de proprietari marryradu marryradu Cum declar in decl 112 zilierii? Daca am si administratorul pun suma impozitelor pe 1 singura decl 112 sau fac pt fiecare decl 112? Daca am depus pe 10.08 decl ... (vezi toată discuția)
Administrare bloc ALINAfenesan ALINAfenesan Buna ziua, am fost propusa de catre membrii asociatiei de proprietari sa tin administratia blocului in care locuiesc. Urmeaza sa obtin atestatul de ... (vezi toată discuția)