avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Comisii de concurs si de solutionare contestatii - ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Comisii de concurs si de solutionare contestatii - angajare functionari publici de executie

In art.26(2) din HG 611/2008 se prevede ca in vederea organizarii si desfasurarii concursului pentru ocuparea unui post vacant - functie de executie- se constituie comisii de concurs si solutionare contestatii formate din 3 membri( 2 de la institutia publica organizatoare a concursului (In speta o primarie) si un reprezentant desemnat deANFP. In art. 25 se prevede ca fiecare comisie trebuie sa aiba un secretar.INTREBARE. Secretarul face parte din cei trei membri ai comisiei sau este a patra persoana care nu are drept de vot ci se ocupa numai cu probleme de secretariat ( redactare acte, rapoarte etc.)
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 13:51, 7 Mai 2012
secretarul nu este membru al comisiei de concurs sau al comisiei de solutionare a contestatiilor. el nu are posibilitatea de a nota candidatii ori de a selecta dosarele, ci numai de a primi dosarele, de a intocmi documentatia de concurs si de a comunica rezultatele probelor de concurs candidatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme concurs functie publica gh3gh1 gh3gh1 la selectia dosarelor, daca secretarul comisiei sesizeaza o neregula, cum procedeaza ? (nu semneaza, semneaza cu punct de vedere propriu?) (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional (functionar pubic) ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Am terminat si masteratul in domeniul in care ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie să încheie și să semneze o comisie de concurs? enigmescu enigmescu Am căutat pe net să mă lămuresc asupra documentelor pe care o comisie de concurs instituită în vederea organizării de concurs pentru ocuparea unui post ... (vezi toată discuția)