avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

concediu medical

Buna ziua. Va rog sa mi spuneti cum se plateste concediul medicat pt cod 631 (alte artrite) . Am avut piciorul in gips din cauza acestei boli si am fost imobilizata 10 zile la pat.
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 19:26, 7 Mai 2012
Plata concediului medical se face conform codului codului de indemnizatie inscris pe prima pagina, sub seria si numarul certificatului. Acest cod poate fi intre 1 si 15 si are explicatii pe verso-ul certificatului, unde gasiti si procentele de plata.
Codul de diagnostic nu are relevanta la plata concediului medical.
Multa sanatate!
De regula cod indemnizatie01 -boala obisnuita,75%daca nu cumva ati suferit o fractura si ati primit un concediu pt. urgenta medico-chirurgicala,cod 06 ,plata 100%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediu medical vali cracana vali cracana Cu cat la suta se plateste certificatul medical cu codul 321 si 325 (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Rebbeca Rebbeca Am si eu o nelamurire privind plata concediului medical.Am inteles din ce am citit pe internet ca trebuie sa fi lucrat o luna ca sa ti se acorde concediu.eu am ... (vezi toată discuția)
Plata concediilor medicale IrimieDumitru IrimieDumitru In 09.12.2010, in timpul serviciului, mi-am fracturat tibia piciorului drept. am fost iternat la Spitalul Clinic de Urgente Sibiu. Am fost externat (pe ... (vezi toată discuția)