avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzare-cumparare

Buna ziua! Vreau sa cumpar de la cineva un apartament. Proprietara trebuie sa-si modifice numele de domnisoara cu cel de casatorie; ea imi spune ca nu-l poate schimba pana cu achita toate datoriile (asociatie de locatari, impozit etc) si vrea sa-i dau un imprumut. Intrebarea mea este: este adevarat ca nu poate modifica contractul daca are datorii si cum se face imprumutul (la notar sau la avocat)?
Multumesc! Astept raspuns urgent!
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 17:47, 7 Mai 2012
Nu se modifica contractul, cel mult se noteaza la cartea funciara certificatul de casatorie. Apoi va poate vinde.
Puteti insa face un antecontract care va fi notat la cartea funciara prin care sa I dati un avans urmand ca dupa perioada stipulata in antecontract sa faceti contractul de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. ... Dovis Dovis Buna ziua, Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)
Vanzare -cumparare apartament cu restante la intretinere aalexa aalexa Buna ziua! Am si eu o problema: doresc sa achizitionez un apartament de la o vecina. Problema este ca nu are succesiunea facuta si nu are nici bani sa o ... (vezi toată discuția)
Notare antecontract in cartea funciara mariaaa_jo mariaaa_jo buna seara, dorim sa achizitionam un apartament aflat in acest moment in constructie. pentru avans am discutat impreuna cu vanzatorul (dezvoltatorul) sa ... (vezi toată discuția)