avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cu un cetatean Canadian din provincia ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cu un cetatean Canadian din provincia Quebec,Montreal

Buna ziua,ma numesc I.P.,din Iasi,sunt medic stomatolog de profesie,si am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian.Am doi copii din casatorie anterioara,minor de 14 ani si major de 22 ani.As dori sa stiu care sunt procedurile de urmat,asa incat casatoria sa aiba loc in Romania,ce documente sunt necesare atat pentru mine cat si pentru partenerul meu, durata estimativa a procedurilor si ce costuri ar implica acest travaliu.Eventual,in conformitate cu dreptul international,poate imi puteti oferi informatii legate de procedurile care ar trebui urmate daca casatoria ar avea loc in Canada. Astept cu nerabdare un raspuns,cu respect si stima ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 7 Mai 2012
Formalitati pentru încheierea unei casatorii în România.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean american ContSters246787 ContSters246787 buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de detalii - casatorie cu un cetatean iraqian ada_wolf ada_wolf vreau sa ma casatoresc cu un cetatean iraqian, in prezent cu rezidenta in Syria si as dori sa ma ajutati cu detalii asupra tipului de invitatie pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean canadian AndreiMartin AndreiMartin Buna, am decis sa ma casatoresc cu un cetatean canadian. Casatoria va avea loc in Romania dupa care avem sa aplicam pentru permis de sedere pentru ea (fiind ... (vezi toată discuția)