avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie cu un cetatean american
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie cu un cetatean american

buna ziua,

poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in USA momentan , vrem sa locuim aici in Romania, vreau sa stiu daca el ca cetatean american are drept de sedere in Romania? sau ce trebuie sa facem ca sa fie totul in regula

sper ca cineva sa ma ajute

va multumesc
manuela:)
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:58, 24 Martie 2012
Va puteti casatori fara nici o problema la starea civila de la domiciliul Dvs.
Pe forum sunt mai multe discutii care va pot fi de folos.

In legatura cu dreptul de sedere (pentru care va trebui sa contactati Oficiul Roman pentru Imigrari de care apartineti):
www.avocatnet.ro/content/for...

In legatura cu actele, formalitatile etc.:

Cititi si ce se gaseste la acest link:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie si viza de sedere younes younes ma numesc ahmad younes sunt din israel am venit in romania la prietena mea si vreau sa intreb ce acte imi trebuie pentru casatorie si pentru viza de sedere pe ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean din ghana Kalithea Kalithea Buna ziua ! Iubitul meu este din Ghana si as dori sa ma casatoresc cu el . As avea nevoie de ajutor in ceea ce priveste pasii pe care trebuie sa-i urmez ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)