avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie si viza de sedere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie si viza de sedere

ma numesc ahmad younes sunt din israel am venit in romania la prietena mea si vreau sa intreb ce acte imi trebuie pentru casatorie si pentru viza de sedere pe termn lung pentru ca vreau sa ma stabilesc in romania ...
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:32, 25 Noiembrie 2013
Pentru ca subiectul a mai fost discutat pe forum va pun doar link de la unul dintre topicuri - veti gasi documentele de care aveti nevoie pentru a va casatori:
www.avocatnet.ro/content/for...

Lista documentelor pentru viza de lunga sedere ca membru de familie a unui cetatean roman o aveti aici:
[ link extern ]

Mergeti la Inspectoratul pentru Imigrari de care apartineti (in fiecare judet este cate unul) si cereti de acolo detalii. Puteti incerca si la telefon sau va puteti inscrie in audienta la seful formatiunii.
Aveti aici harta (click pe judetul unde sunteti):
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de munca si card de rezidenta chonkar chonkar Buna ziua, am citit multe dintre raspunsurile si intrebarile dvs pe net, am citit si legile de pe Oficiul de imigrari roman, dar nu m-am lamurit. Va rog daca ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean american ContSters246787 ContSters246787 buna ziua, poate cineva sa ma ajute cu un raspuns,,vreau sa ma casatoresc in aceasta vara , iubitul meu este cetatean american , nu vrem sa ne stabilm in ... (vezi toată discuția)
Cãsãtorie cu cetatean strãin non eu Sintex Sintex Buna ziua Logodnica mea ( eu sint cetățean roman cu domiciliul in romania)este cetățean al republicii Belarus si urmează sa vina in romania cu ... (vezi toată discuția)