avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda de la Garda financiara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda de la Garda financiara

Am primit o amenda de la garda financiara in valoare de 8000 lei pe care am contestat-o in instanta dar am pierdut procesul si recursul.Sunt administratorul firmei dar mai am 2 asociati.Firma nu are bunuri de nici un fel.A fost suspendata activitatea de catre garda financiara.Cine plateste amenda?Poate sa nu fie platita?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 13:07, 8 Mai 2012
este posibila atragerea raspunderii administratorului pentru paguba !
Si cum se poate face acest lucru?Am un apartament bun comun cu fostul sot.
daca se va ajunge la acest moment se va cere partaj de creditor - iesirea din indiviziune respectiv valorificarea jumatatii Dvs din apartament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila executare silita sonya_67 sonya_67 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: doi soti dobandesc un apartament in timpul casatoriei. La un moment dat divorteaza dar ... (vezi toată discuția)
Contract de împrumut 84mry 84mry Am făcut un contract de împrumut autentificat la notar și nu am putut Restitui împrumutul prin care este girat cu imobil. S-a făcut contestație ... (vezi toată discuția)
Raspunderea administratorului pe bunuri se refera si la apartament comun? bb77 bb77 Buna ziua daca m-i se va cere raspunderea cu bunurile propri, din cauza unui srl la care sunt unic administrator si care are datorii la stat, se vor lega si ... (vezi toată discuția)