avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie europeana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie europeana

BUNA SEARA
am sii eu o intrebare ptr cine este in masura sa-mi raspunda Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea formularului E411 daca EU, lucreaz in Germania cu acte in regula,ASISTENTA MEDICALA .Pot beneficia copilul de alocatie europeana???

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:41, 8 Mai 2012
Regulamentul Consiliului (CEE) nr. 1408/1971 stabileste ca alocatia europeana pentru copii este o forma de ajutor familial pentru asigurarea unui trai corespunzator a tuturor copiilor nascuti in Uniunea Europeana.
Potrivit Regulamentului Consiliului (CEE) nr. 1408/1971, fiecare stat U.E., in functie pe posibilitatile proprii, va acorda o alocatie pentru copiii care sunt in intretinerea angajatilor de pe teritoriul sau.

Pentru Germania gasiti detalii aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatii europene gabriela0007 gabriela0007 daca am copii cu mine in tara straina si sotul mai pot lua alocatia europeana din tara in care lucrez ? (vezi toată discuția)
Cum se transfera alocatia copiilor cu parinti care lucreaza in strainatate? simona44 simona44 Buna ziua, As dori sa stiu daca pot transfera alocatia copilului meu care se afla in Romania la domiciliul tatalui, daca eu lucrez in strainatate, in ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)