avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Model somaþie OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Model somaþie OSIM

Buna ziua va rog sa-mi ziceti un model se somatie pe care eu trebuie sa-l trimit la mai multe persoane dat fiind faptul ca eu am un certificat de la osim prin care am inregistrat un desen. Multumesc
Cel mai recent răspuns: edipav , utilizator 18:57, 8 Mai 2012
multumesc asta pare sa fie o formula buna, daca mai are cineva vreo parere sa imi zica, multumesc
inainte de a trimite somatia, eu va sfatuiesc sa verificati daca tertii respectivi au un drept de utilizare a desenului. este posibil ca acestia sa utilizeze un desen similar care sa fie inregistrat in Romania inaintea desenului dvs, fie pe cale internationala, comunitara sau nationala.

Sfatul meu este sa apelati la un avocat in proprietate industriala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere drepturi osim Pixelut Pixelut Cu ani in urma am inregistrat la OSIM un model industrial, primind in acest sens si un certificat. Datorita neplatii taxelor de intretinere am fost decazut ... (vezi toată discuția)
Decădere din drepturi andreipitesteanu andreipitesteanu În urmă cu ceva timp am inventat un personaj de desen animat. Am fost sfătuit să-l înregistrez la OSIM ca desen sau model industrial. Singura problemă ar ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata vs. drepturi de autor alphasquadron alphasquadron Buna ziua! O persoana juridica \"X\", a infiintat o sectie, \"Y\", pe care a inscris-o si la tribunal. A fost depus statutul si PV al adunarii generale, care ... (vezi toată discuția)