avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea nr. 18/1991, emitere titlu de proprietate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea nr. 18/1991, emitere titlu de proprietate

Buna ziua! Am urntoarea situatie: bunica mea este mostenitoare (in urma decesulul mamei sale) a unor suprafete de teren si a casei de locuit., la momentul la care va scriu neavand eliberat titlu de propriet. pe numele decedatei. Din discutiile cu inginerul primariei care se ocupa de registrul agricol si de masuratori, la momentul cand o sa se elibereze titlul de proprietate, in suprafata validata conf. Comisiei judetene de fond funciar , o sa intre si terenul aferent casei (pentru care are p-v de punere in posesie -curti/constructii si arabil de la adr. de domiciliu) care nu a fost inscris in colectiv la data colectivizarii. Este normal acest lucru sau trebuia validata pe Legea 18/1991 de catre Comisia judeteana doar cu suprafata cu care a intrat in colectiv si in titlul de proprietate sa se regaseasca si supraf care a intrat in colectiv si cea care nu a intrat in colectiv ? In registrul agricol din per. 1959-1963 figureaza, cum este si normal ,toata suprafata de teren. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Registre agricole care au stat la baza emiterii titlurilor de proprietate cata32 cata32 Pentru a verifica Registrele agricole care au stat la baza emiterii titlurilor de proprietate eliberate intre anii 1991-1998, în ce perioada trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ce valoare juridica si legala are in fata instantei civile un registrul agricol din anii 1948 - 1951, privind terenuri vegetatie forestiera (teren padure) ? conform legea nr. 18/1991 si a legea nr.1/2000 soparla62 soparla62 Buna ziua, stimati utilizatori, sfatuitori, cunoscatori de drept civil, privind legile retocedarilor de terenuri. Intreb ? Ce valoare juridica si legala are ... (vezi toată discuția)
Constituire drept legea 18/91 in baza registru 1951/1955 ? bukinst bukinst Comsia de aplicare a Legii 18/1991 a constituit dreptul de proprietate pentru un cetatean care nu figura in registrul agricol 1959/1963. La sesizare s/a facut ... (vezi toată discuția)