avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare bani persoane fizice
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare bani persoane fizice

Buna ziua,

In urma cu ~2 luni de zile am vandut prin intermediu unui site online un aparat foto catre un tip din Brasov. Intrucat respectivul mi-a parut o persoana serioasa si am descoperit ca avea si o firma am acceptat ca sa-i trimit acel aparat prin posta, urmand ca banii sa mi-i livreze prin transfer bancar. Singura dovada este discutia purtata prin e-mail, in care respectivul tip recunoas ca ca a primit aparatul si se scuza pentru intarzierea platii, insa ma asigura ca imi va livra banii cat se poate de repede. Ulterior nu a mai raspuns la nici un e-mail sau apel telefonic. Prejudiciul nu este mare (200 lei), insa senzatia de a fi inselat nu prea o suport. La politie nu cred ca pot rezolva nimic si doresc ca sa-mi incerc norocul pe cai judecatoresti. Mentionez ca sunt din Bucuresti. As dori ca sa mai stiu daca plata avocatului este luata in considerare ca si cheltuiala judecatoreasca si recuperata ulterior de mine, deoarece nu doresc ca ies si mai rau in pierdere.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: xms , utilizator 10:12, 15 Mai 2012
Da, plata avocatului este inclusa in cheltuielile de judecata. Aveti posibilitatea de a face o cerere de chemare in judecata.
Multumesc pentru raspuns. In acest caz astept o oferta in mesaj privat. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produse pentru srl alexpromote alexpromote Buna ziua, Am cumparat un produs ( lampa led manichiura ) de pe un site din Romania, in poza de pe site acest produs era de culoarea alba. Am citit la ... (vezi toată discuția)
Sunt victima a înșelăciunii comise de o firmă de casting. ce pot face, și cum poate fi stârpit acest fenomen? dary@ dary@ Buna seara. Intr-un mod aproape inexplicabil (avand in vedere cat sunt de precauta cand vine vorba de astfel de situatii), astazi am picat in capcana unei ... (vezi toată discuția)
Refuzare comanda Clau6d Clau6d Buna ziua, sunt fotograf. am trimis prin e-mail materiale in format digital unui laborator foto pentru a-mi imprima un anumit numar de albume foto si ... (vezi toată discuția)