avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare auto Second Hand cu plata in rate prin act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare auto Second Hand cu plata in rate prin act notarial

Buna ziua! Am un autoturism pe care il am pus spre vanzare pe un site dedicat. Am primit o oferta in ceea ce priveste cumpararea masinii printr-un act notarial, cu plata in 4-5 rate. Intrebarea mea este ce anume trebuie stipulat in acest contract? cu ce trebuie cumparatorul sa garanteze plata ratelor si ce se intampla daca nu se respecta contractul si nu se mai platesc restul de rate?

Alte discuții în legătură

Vanzare masina in rate prin act notarial remier remier Buna ziua, As vrea sa vand masina cumparata in 2008 cu bani prin imprumut la banca si mai am rate pana la sfarsitul lui 2013. Am primit o oferta de la ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina in "rate" eooddd eooddd Am primit o oferta pentru a-mi vinde masina. El mi-a oferit aproximativ 85% din pretul masinii, restul urmand sa-mi ofere in 5-6 luni. Nu stiu cum sa fac, ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe un autoturism vandut. forraistefan forraistefan Buna ziua , In decursul anului 2008 am accesat un credit de nevoi personale din care am cumparat un autoturism. Am platit creditul pana la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)