avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie de incetare a cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie de incetare a cim

Buna.
Va rog sa-mi spuneti cate zile am la dispozitie pentru a transmite la itm un cim incetat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 8 Mai 2012
Incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii c.i.m. ...
Art. 4 din HG nr.500/2011:
(1) Completarea, respectiv inregistrarea in registru a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) se face dupa cum urmeaza:
......
d) elementele prevazute la art. 3 alin. (2) lit. i) se inregistreaza in registru la data incetarii contractului individual de munca/la data luarii la cunostinta a evenimentului ce a determinat, in conditiile legii, incetarea contractului individual de munca;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Transmitere incetare cim creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Daca un salariat si-a depus demisia in data de 30.04.2012, solicitand ca incheierea CIM sa se faca incepand cu data de 01.05.2012 cum fac cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 55 litera b- revisal -este obligatorie si transmisia la itm ContSters86219 ContSters86219 ma scuzati daca pun intrebari tampite, dar sunt incepatoare si nu vreau sa gresesc.. In cazul incetarii unui CIM , in cazul meu conf. art 55 lit.b trebuie ... (vezi toată discuția)