avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Act de adjudecare
Discuție deschisă în Executare silită

Act de adjudecare

Am participat la o licitatie organizata de un executor judecatoresc si am castigat licitatia unei garsoniere . Astept sa treaca cele cinsprezece zile dupa care trebuie sa primesc actul de ajudecare . Ma intereseaza ce trebuie sa contina acest act si cine trebuie sa plateasca impozitul pe transferul de proprietate . Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit pe transferul de propietate imobiliara Marian - Cristian Petrea Marian - Cristian Petrea Buna seara tuturor! O sa trec direct la subiect. O cunostinta se confrunta cu urmatoarea situatie: A participat la o licitatie publica organizata ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre executor judecatoresc Teos1 Teos1 In urma unei licitatii castigate de la o banca am obtinut ACTUL DE ADJUDECARE care constituie TITLU DE PROPRIETATE asupra unui imobil dar in care eu nu pot ... (vezi toată discuția)
Licitatie-punere in posesie nicoletadamian nicoletadamian buna ziua de la data licitatiei cand ai castigat licitatia cat dureaza sau mai bine zis care sunt etapele pana la punerea in posesie al imobilului ?.eu am ... (vezi toată discuția)