avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... contract de munca !!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

contract de munca !!!!

In urma unui control al Curtii de conturi la primaria X, s-a constatat ca doi angajati ai primariei, sot si sotie , fini ai primarului , si-au incetat activitatea in institutie in urma cu 6 luni fara ca, contractele de munca ale acestora sa inceteze la acea data. Cei doi soti, in toata aceasta perioada si chiar si in prezent sunt plecati in strainatate. Inspectorul Curtii de Conturi, i-a sugerat primarului sa puna un functionar din primarie sa scrie demisiile celor doi angajati si in acest fel sa inceteze contractele de munca ale acestora. Deci de la plecarea celor doi angajati din primarie si pana la momentul demisiei, s-au facut plati salariale dar nu stiu cine le-a incasat.
In aceasta situatie , poate fi sesizat DNA ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 8 Mai 2012
Puteti sesiza fie parchetul , fie politia ... in principiu, DNA se ocupa de fapte de coruptie ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare ivanvintilica ivanvintilica Angajatul se adreseaza ITM,inspectorul demasca identitatea angajatului,iar angajatorul solicita demisia. (vezi toată discuția)
Vanatoare de vrajitoare...la parchet aurora_oprescu2009 aurora_oprescu2009 Buna ziua, va scriu pentru a va relata niste fapte care mie mi se par halucinante. Intr-o comuna din Romania, primarul a fost invitat sa dea niste declaratii ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit curtea de conturi functionarash functionarash in urma unei verificari, Curtea de Conturi a constatat anumite sume care trebuie restituite institutiei, insemnand drepturi salariale necuvenite in anul 2009. ... (vezi toată discuția)