avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imposibilitatea achitarii ratei bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imposibilitatea achitarii ratei bancare

ce este de facut in cazul in care nu mai pot sa imi platesc rata la banca? Am fost la banca unde am creditul imobiliar si am cerut o solutie dovedind cu acte ca nu am posibilitate sa imi mai platesc rata, iar acestia au trimis o cerere mai departe la bucuresti dupa cateva ore am primit raspunsul asa zisa solutie a lor ,prin telefon i-au spus sotului meu ca singura solutie ar fi ca 6 luni sa mai micsoreze putin rata de la 400 CHFla 250 urmand sa platim un comision de 150CHFsi diferenta sa o includa in urmatoarele rate . Practic ajutorul unde este respir un pic 6 luni dupa care platesc o rata mai mare si un comision pentru acest lucru.ce sa fac cui sa ma adresez ca sa obtin raspunsuri corecte.

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar Ale1980 Ale1980 Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea problema. Inca de la inceput va scriu ca noi am fost neatenti si am crezut in banca \\"X\\" si in functionari. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita? DannielaZ DannielaZ Buna seara, Parintii mei au doua credite de nevoi personale facute in urma cu 5-6 ani. Ambele sunt fara ipoteca. Pana anul trecut si-au platit toate ... (vezi toată discuția)
Daca nu am restante, nu primesc oferte mai bune de la banca? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am aflat de la diferite persoane care au credite la diverse banci, ca numai in momentul in care au ramas cu ratele neplatite 2 -3 luni, li s-a ... (vezi toată discuția)