avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ma pot angaja doar cu diploma de licenta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ma pot angaja doar cu diploma de licenta

As dorii sa ma angajez ca secretara, si vreau sa stiu daca ma pot angaja doar cu diploma de licenra, fara cea de bacalaureat. Pe diploma de licenta scrie licentiatz in economie. Am citit pe net ce acte imi sunt necesare si am vzt diploma de studii medii sau superioare, dar nu subt complet sigura. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc
Cel mai recent răspuns: horeabortan , utilizator 11:09, 9 Mai 2012
Da, va puteti angaja in baza diplomei de licenta ...
Va puteti angaja fara probleme pe baza diplomei de licenta. Erau precizate ambele, insa nu trebuie prezentate ambele. Postul putand fi ocupat atat de persoane cu studii medii cat si superioare, se depune ultima diploma obtinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie fara studii medii mnd mnd Buna dimineata, Daca un angajat are liceul terminat, dar fara examenul de bacalaureat, acesta poate fi trecut in postul de responsabil arhivar? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cerinte incadrare studii superioare contabil! ctinagl ctinagl Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in privinta unei probleme. Am terminat in 2008 specializarea Informatica Economica din cadrul Facultatii de Stiinte Economice ... (vezi toată discuția)
Angajat vama  Buna,ce acte si ce fel de studii sunt necesare pentru a lucra in vama?Care ar fi domeniile in vama?Se poate lucra pe un post in vama doar cu diploma de opt ... (vezi toată discuția)